3 Mayıs 2010 Pazartesi

Kotasız 3G açıklaması!

GSM ve 3G servis sağlayıcısından, kontratsız ve kotasız 3G internet açıklaması geldi! İşte detaylar

Vodafone
3G hizmetlerinde yeni Cepnet tarifesiyle müşterilerine sunduğu sınırsız mobil internet hizmetini, faturalı ve faturasız hatlarda yeni bir bakış açısıyla genişletiyor.

Türkiye'de cep telefonundan internet sınırlarını ortadan kaldıran Cepnet tarifesi, faturalı veya faturasız hat sahibi Vodafone abonelerine çok avantajlı günlükve aylık fiyatlarla sınırsız internet deneyimi yaşamasını sağlıyor. Faturalı ve faturasız hat sahiplerinin 3G+ farkı ile her an, her yerde cep telefonundan internete özgürce bağlanmaları için hazırlanan Cepnet'te taahhüt veya kota şartı bulunmuyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt Cepnet tarifesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"3G lansmanında abonelerimiz için fark yaratan fiyatlandırma yaklaşımımızı bir adım öteye taşıyarak sınırsız Cepnet tarifesini hayata geçirdik. Amacımız Türkiye'de herkesin mobil internet keyfi yaşamasını sağlamak. Vodafone Türkiye'nin yeni Cepnet mobil internet tarifesiyle özellikle internet tutkunlarını; kontrat, formalite ve kota endişesi yaşamadan günde sadece 50 kuruşa mobil internet keyfi yaşayabilecekler."

CHIP Online'ın notu:

Ne yazık ki adil kullanım sınırı mevcut. İşte sitede yer alan detaylı tarife bilgisinden bir alıntı:
"Günlük Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 5 MB'tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps'e kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder