13 Mayıs 2010 Perşembe

EA'den Oyun Fırtınası!!

EA'den oyun fırtınası!

Electronic Arts, 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek E3 video oyun fuarında sergileyeceği ve tanıtacağı oyunlardan bazılarını açıkladı.



EA fuara oldukça kabarık ve güçlü bir liste ile katılacak. Bu listede özellikle FIFA 2011 ve Need for Speed oyunu ön plana çıkıyor...

FIFA'nın yıllardır PES serisi ile mücadelesinde son zamanlarda öne geçtiği rahatlıkla söylenebilir. Ancak PES yapımcısı KONAMI, 2011 için oldukça iddialı. Geçtiğimiz günlerde duyurulan PES 2011'in Messi'li videosu da bunun bir göstergesi. EA'in buna karşılık olarak FIFA 2011'de ne gibi yeniliklere gideceği de ayrı bir merak konusu. E3 fuarında futbolseverler bunu biraz olsun öğrenebilecekler.



Diğer bir efsane seri Need for Speed, yeni aksiyonlarıyla oyunseverlere tanıtılmayı bekliyor. Need for Speed Shift'ten önce seri, bir kaç yıllığına sarsılmıştı. Ancak Shift, deyim yerindeyse NFS'i yeniden canlandırdı.

VÜCUT HAREKETLERİYLE OYUN KONTROLÜ

Fuarda aynı zamanda EA'in, Playstation 3'te "Sony Move" ve Xbox 360'ta "Project Natal" için geliştirdiği oyunları açıklaması bekleniyor.



Sony Move ve Project Natal konsollarda vücut hareketleri ile oyunların kontrol edilebilmesini sağlayacak.

OYUN LİSTESİ KABARIK

EA'in fuar planları bunlarla bitmiyor. Yine merakla beklenen Dead Space 2, Medal of Honor, Bulletstorm ve tabii ki Crysis 2 oyunlarının görücüye çıkması bekleniyor. Bu oyunların bazılarını şanslı ziyaretçiler oynama fırsatı bulabilecekler.



Fuarda aynı zamanda yeni bir Harry Potter oyunun da tanıtılacağı belirtiliyor. Ayrıca devasa çevrimiçi oyun kategorisinde BioWare'in geliştirdiği Star Wars: The Old Republic MMO da yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder