25 Aralık 2009 Cuma

Vücut Dilini Okuyun!!

Bazen sevgilinizle ilişkinizin nasıl gittiği yönündeki soruları cevaplayamayabilirsiniz. Sizce cinsel hayatında mutlu mu? Onu tatmin edebiliyor musunuz? Kadınları çözmek gerçekten çok zor özelliklede cinsel anlamda!


Peki cinsel anlamda sevgilinizin mutlu olup olmadığını nasıl anlayacaksınız? Vücut dilini okuyarak.

Kadınlar sizin yataktaki performansınıza göre belirli bazı hareketler yaparlar bunları okuyabilmek önemlidir. Ama unutmayın her kadın kendi içinde farklıdır. Son yıllarda kadınlar yatakta orgazm taklidi yapıyorlar münasebetleri ortaya çıkmış olsada size bazı genel geçer vücut dili hareketlerini okumanızda yardımcı olacağız. Sizde bunları öğrendiğinizde sevgilinizin ne istediğini daha iyi anlayacaksınız.

Hızlı soluk alma

Rahatınız yerindeyken ya da dinlenirken nefes alışverişiniz düzenli ve yavaş bir şekilde işler. Bir kadın baştan çıkarıldığı zaman onun düzensiz nefes alışverişini ve havasız kaldığını rahatça görebilirsiniz. Artan kalp atışları ve vücudunun orgazma doğru gidişi yüzünden iç organları ve kasları daha çok oksijene ihtiyaç duyar. Eğer nefes alışverişi düzensizleşiyorsa doğru yoldasınız demektir. Sahte bir orgazm yapıyorsa normal nefes alıp vermesinden bunu kolayca anlayabilirsiniz.

Kıvranma ve vücut hareketleri

Sevgiliniz eğer ayaklarını büküyorsa ve sizin karşınızda kıvranıyorsa çok tahrik olmuş durumdadır. Sizi kendine çekebilir veya itebilir. Ama öylece gevşek bir şekilde karşınızda yatıyorsa kötü yoldasınız demektir. Bu durumda ortamı ısıtmak için pozisyon değiştirin ya da ellerinizi veya dilinizi konuşturun.

Kalçasını itiyorsa

İyi bir cinsellik için senkronize hareketlerin olması gerekir. Vücudumuz doğru noktalara dokunulduğu zaman daha kolay orgazma ulaşabilir. Kadınlar ise baştan çıktığı zaman kalçalarını sıkça oynatırlar. Kalçalarını oynatan iten ve sıkan bir kadın sizin doğru yolda olduğunuzun bir kanıtıdır.

Kollarını dışa doğru açıyorsa

Kollarıyla sizi sıkı tutuyorsa ve dışa doğru bükülüyorsa doğru yoldasınız demektir. Ya da kollarıyla yatak örtülerini veya yastıkları çekiştiriyorsa iyiye işaret hareketlerden biri daha.

Vajinal kaslar

Bir kadının cinsel olarak en hassas olduğu noktalar tabii ki de vajina duvarlarıdır. Bu duvarlar çok güçlü kaslardan oluşur ve bir seks sırasında büyük tepkiler verirler. Cinsel bir birliktelik sırasında kasılmalar ve rahatlamalar düzensizlik hali iyiye işarettir. Bu kasları kontrol edebilen kadınlar cinsel hayatı da mükemmel yaşarlar.

Aşkın dilini okumayı öğrenin

Kadınlarda erkekler kadar seksi severler ama onu mutlu edebilmeyi iyi bildiğiniz zaman cinsel hayatınızın mükemmel gideceğini garanti edebiliriz. Eğer yatakta hareketlerinize tepki vermiyorsa onunda zevk almasını önemseyin ve niye havaya giremediğiniz araştırın. Ona sormaktan çekinmeyin nelerden hoşlandığını öğrenin. Onu önemsediğinizi bilmesi size artı puan kazandıracak.

askmen.mynet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder