25 Aralık 2009 Cuma

Sex Hayatınızı Canlandıracak 21 Öneri!!

Seks doğal ihtiyaçlardan biri. Fakat çeşitlilik kazandırıldığı zaman hem keyif veren hem de heyecan kazandıran bir ihtiyaç.

Cinsel hayatınızı renklendirmekse sizin elinizde. Çılgın önerilerle yatak odanıza hiç ummadığınız kadar renk katabilirsiniz.

İşte size seks önerileri

Dışarı çıktığınızda iç çamaşırı giymeyin ve bunu onun kulağına fısıldayın, bir an önce eve gitmek için can atacağına eminiz.

Ona özel bir striptiz şov yapın.

Tartıştığınız zamanlar bile seksten uzak kalmayın, kızgınken normalden çok daha fazla ateşli olabilirsiniz.

Seks sırasında zevk aldığınızı belirten sesler çıkarmaktan çekinmeyin ve ona iltifat edin.

Yatak odasının sınırlarını aşmaya istekli olun; salondaki kanepede, halının ya da masanın üzerinde sevişin.

Kegel egzersiziyle bu bölgedeki kaslarınızı geliştirin.

Nasıl bir seks istediğinizi sevgilinize açıkça söyleyin. Romantik ve yavaş mı, yoksa vahşi mi?

Denemek istediğiniz pozisyonları küçük kağıt parçalarına yazın ve çekiliş yapın.

Birlikte banyo yapmanın keyfine varın, küveti hoş kokulu yağlarla ve kokularla doldurup içine atlayın.

Ellerinizi omurgası üzerinde dolaştırın. Parmaklarınızla kasıklarına dokunun. Sonra onun sizin vücudunuz üzerinde gezinmesine izin verin. Vücutlarınızın zevk noktalarını keşfetmek, ikinizin bir sırrı paylaşması gibidir.

Partnerinizle peş peşe nefes alıp vermek, heyecan seviyenizin aynı oranda artmasına yardımcı olur. Nefes alıp verişlerinizi senkronize hale getirin.

Giyinip soyunurken sizi izlemesini sağlayın. İnanın, sadece seyretmek bile erkelerin aklını başından alır.

Sevgilinizin göğüs uçlarına dokunmayı ihmal etmeyin. Vücutlarındaki bu bölge çok hassastır ve dokunulması pek çok erkeği tahrik eder.

Ön sevişmeyi kısa tutmayın ve mümkün olduğunca heyecanı arttırın.

En sevdiğiniz koku ve tatlarla, kendinize en çok yakıştırdığınız giysilerle, sizi en mutlu hissettiren şarkılarla kendinizi motive edin. Yaptıklarınızın, üzerinizdeki etkisine ve bu şekilde kendinizi ne kadar çekici hissedeceğinize inanamayacaksınız.

Şehvet dolu bir konsantrasyon yaşamak için sizi havaya sokacak müzik, ve romantik bir aydınlatmaktan kaçının. İhtiyacınız olan şey; kimi zaman sessizlik ve karanlıktır. Sevgilinizi okşarken, onun neler hissettiğini düşünün. Ona iyice sokularak onun kokusunu hisedin.

Yatak odanızı gizli bir saraya dönüştürün. Yatağınızı büyük yumuşak yastıklarla, etrafını ise kokulu mumlarla süsleyin.

İç çamaşırı ve yüksek topuklu ayakkabılarla ona görsel şov yaşatın.

Seksi fanteziler yaratmakta erkeklerin üstüne yoktur. Erkekler bir yana kadınların da fantezileri var. Bu nedenle bu fantezileri paylaşmanız sevgiliniz için mutluluk verici olacaktır.

Sabahın ilk saatlerinde sevişmek şehvetli olabilir. Çünkü yarı ayık yarı uykulu olduğunuzda daha korumasız, daha içgüdülerinize bağlı olursunuz.

Sevişirken ışıkları açık bırakın. Erkeklerin görsel açıdan uyarıldığını sevdiğini aklınızdan çıkarmayın. Sevişirken her şeyi görmek isterler. Denedikten sonra sizin de hoşunuza gidecektir.

askmen.mynet.com'dan alınmıştır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder