31 Ağustos 2010 Salı

Ve Misimovic Galatasaray'da


Galatasaray, renklerine bağlamak için uğraştığı Zvjezdan Misimovic transferinde mutlu sona ulaştı. Boşnak oyuncu yarın İstanbul'a gelecek.
Ve Misimovic Galatasaray'da
Wolfsburg'un Boşnak yıldızı Zvjezdan Misimovic artık Galatasaray forması giyecek.
Sarı-kırmızılılar uzun süredir gündemlerinde yer alan Misimovic'i transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala renklerine bağlamayı başardı. Boşnak oyuncu yarın İstanbul'a gelecek ve sağlık kotrölünden geçtikten sonra sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzalayacak.
Bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılı yönetiminin basında ismi hiç geçmemiş bir oyuncuyla el sıkıştığı öğrenildi. Bu oyuncunun adını sır gibi saklayan Galatasaray yönetimi Misimovic ile birlikte anlaştığı oyuncunun kim olduğunu da resmen açıklayacak. Ancak transfer görüşmeleri için yurt dışında bulunan Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin ve Murat Yalçındağ'ın Zagreb'ten İstanbul'a dönmesi bir başka Boşnak oyuncu İbricic ismini güçlendirdi. Galatasaray'ın ilgilendiği bilinen 24 yaşındaki oyuncu Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyiyor.
Bu arada akşam saatlerinde Galatasaray'ın eski futbolcusu Cevad Prekazi ile birlikte İstanbul'a gelen Branislav Jovanovic transfer söylentilerine yol açtı. Ancak sarı-kırmızılı yönetim Sırp oyuncuyla bu sezon için transfer görüşmelerinde bulunmadığını resmi internet sitesi aracılığıyla duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder