25 Aralık 2009 Cuma

Sex Hayatınızı Canlandıracak 21 Öneri!!

Seks doğal ihtiyaçlardan biri. Fakat çeşitlilik kazandırıldığı zaman hem keyif veren hem de heyecan kazandıran bir ihtiyaç.

Cinsel hayatınızı renklendirmekse sizin elinizde. Çılgın önerilerle yatak odanıza hiç ummadığınız kadar renk katabilirsiniz.

İşte size seks önerileri

Dışarı çıktığınızda iç çamaşırı giymeyin ve bunu onun kulağına fısıldayın, bir an önce eve gitmek için can atacağına eminiz.

Ona özel bir striptiz şov yapın.

Tartıştığınız zamanlar bile seksten uzak kalmayın, kızgınken normalden çok daha fazla ateşli olabilirsiniz.

Seks sırasında zevk aldığınızı belirten sesler çıkarmaktan çekinmeyin ve ona iltifat edin.

Yatak odasının sınırlarını aşmaya istekli olun; salondaki kanepede, halının ya da masanın üzerinde sevişin.

Kegel egzersiziyle bu bölgedeki kaslarınızı geliştirin.

Nasıl bir seks istediğinizi sevgilinize açıkça söyleyin. Romantik ve yavaş mı, yoksa vahşi mi?

Denemek istediğiniz pozisyonları küçük kağıt parçalarına yazın ve çekiliş yapın.

Birlikte banyo yapmanın keyfine varın, küveti hoş kokulu yağlarla ve kokularla doldurup içine atlayın.

Ellerinizi omurgası üzerinde dolaştırın. Parmaklarınızla kasıklarına dokunun. Sonra onun sizin vücudunuz üzerinde gezinmesine izin verin. Vücutlarınızın zevk noktalarını keşfetmek, ikinizin bir sırrı paylaşması gibidir.

Partnerinizle peş peşe nefes alıp vermek, heyecan seviyenizin aynı oranda artmasına yardımcı olur. Nefes alıp verişlerinizi senkronize hale getirin.

Giyinip soyunurken sizi izlemesini sağlayın. İnanın, sadece seyretmek bile erkelerin aklını başından alır.

Sevgilinizin göğüs uçlarına dokunmayı ihmal etmeyin. Vücutlarındaki bu bölge çok hassastır ve dokunulması pek çok erkeği tahrik eder.

Ön sevişmeyi kısa tutmayın ve mümkün olduğunca heyecanı arttırın.

En sevdiğiniz koku ve tatlarla, kendinize en çok yakıştırdığınız giysilerle, sizi en mutlu hissettiren şarkılarla kendinizi motive edin. Yaptıklarınızın, üzerinizdeki etkisine ve bu şekilde kendinizi ne kadar çekici hissedeceğinize inanamayacaksınız.

Şehvet dolu bir konsantrasyon yaşamak için sizi havaya sokacak müzik, ve romantik bir aydınlatmaktan kaçının. İhtiyacınız olan şey; kimi zaman sessizlik ve karanlıktır. Sevgilinizi okşarken, onun neler hissettiğini düşünün. Ona iyice sokularak onun kokusunu hisedin.

Yatak odanızı gizli bir saraya dönüştürün. Yatağınızı büyük yumuşak yastıklarla, etrafını ise kokulu mumlarla süsleyin.

İç çamaşırı ve yüksek topuklu ayakkabılarla ona görsel şov yaşatın.

Seksi fanteziler yaratmakta erkeklerin üstüne yoktur. Erkekler bir yana kadınların da fantezileri var. Bu nedenle bu fantezileri paylaşmanız sevgiliniz için mutluluk verici olacaktır.

Sabahın ilk saatlerinde sevişmek şehvetli olabilir. Çünkü yarı ayık yarı uykulu olduğunuzda daha korumasız, daha içgüdülerinize bağlı olursunuz.

Sevişirken ışıkları açık bırakın. Erkeklerin görsel açıdan uyarıldığını sevdiğini aklınızdan çıkarmayın. Sevişirken her şeyi görmek isterler. Denedikten sonra sizin de hoşunuza gidecektir.

askmen.mynet.com'dan alınmıştır..

Vücut Dilini Okuyun!!

Bazen sevgilinizle ilişkinizin nasıl gittiği yönündeki soruları cevaplayamayabilirsiniz. Sizce cinsel hayatında mutlu mu? Onu tatmin edebiliyor musunuz? Kadınları çözmek gerçekten çok zor özelliklede cinsel anlamda!


Peki cinsel anlamda sevgilinizin mutlu olup olmadığını nasıl anlayacaksınız? Vücut dilini okuyarak.

Kadınlar sizin yataktaki performansınıza göre belirli bazı hareketler yaparlar bunları okuyabilmek önemlidir. Ama unutmayın her kadın kendi içinde farklıdır. Son yıllarda kadınlar yatakta orgazm taklidi yapıyorlar münasebetleri ortaya çıkmış olsada size bazı genel geçer vücut dili hareketlerini okumanızda yardımcı olacağız. Sizde bunları öğrendiğinizde sevgilinizin ne istediğini daha iyi anlayacaksınız.

Hızlı soluk alma

Rahatınız yerindeyken ya da dinlenirken nefes alışverişiniz düzenli ve yavaş bir şekilde işler. Bir kadın baştan çıkarıldığı zaman onun düzensiz nefes alışverişini ve havasız kaldığını rahatça görebilirsiniz. Artan kalp atışları ve vücudunun orgazma doğru gidişi yüzünden iç organları ve kasları daha çok oksijene ihtiyaç duyar. Eğer nefes alışverişi düzensizleşiyorsa doğru yoldasınız demektir. Sahte bir orgazm yapıyorsa normal nefes alıp vermesinden bunu kolayca anlayabilirsiniz.

Kıvranma ve vücut hareketleri

Sevgiliniz eğer ayaklarını büküyorsa ve sizin karşınızda kıvranıyorsa çok tahrik olmuş durumdadır. Sizi kendine çekebilir veya itebilir. Ama öylece gevşek bir şekilde karşınızda yatıyorsa kötü yoldasınız demektir. Bu durumda ortamı ısıtmak için pozisyon değiştirin ya da ellerinizi veya dilinizi konuşturun.

Kalçasını itiyorsa

İyi bir cinsellik için senkronize hareketlerin olması gerekir. Vücudumuz doğru noktalara dokunulduğu zaman daha kolay orgazma ulaşabilir. Kadınlar ise baştan çıktığı zaman kalçalarını sıkça oynatırlar. Kalçalarını oynatan iten ve sıkan bir kadın sizin doğru yolda olduğunuzun bir kanıtıdır.

Kollarını dışa doğru açıyorsa

Kollarıyla sizi sıkı tutuyorsa ve dışa doğru bükülüyorsa doğru yoldasınız demektir. Ya da kollarıyla yatak örtülerini veya yastıkları çekiştiriyorsa iyiye işaret hareketlerden biri daha.

Vajinal kaslar

Bir kadının cinsel olarak en hassas olduğu noktalar tabii ki de vajina duvarlarıdır. Bu duvarlar çok güçlü kaslardan oluşur ve bir seks sırasında büyük tepkiler verirler. Cinsel bir birliktelik sırasında kasılmalar ve rahatlamalar düzensizlik hali iyiye işarettir. Bu kasları kontrol edebilen kadınlar cinsel hayatı da mükemmel yaşarlar.

Aşkın dilini okumayı öğrenin

Kadınlarda erkekler kadar seksi severler ama onu mutlu edebilmeyi iyi bildiğiniz zaman cinsel hayatınızın mükemmel gideceğini garanti edebiliriz. Eğer yatakta hareketlerinize tepki vermiyorsa onunda zevk almasını önemseyin ve niye havaya giremediğiniz araştırın. Ona sormaktan çekinmeyin nelerden hoşlandığını öğrenin. Onu önemsediğinizi bilmesi size artı puan kazandıracak.

askmen.mynet.com

Ateşli Bir Kadınla Çıkmanın Dayanılmaz Zorluğu

Talih size güldü ve inanılmaz bir kadınla birliktesiniz. Kız arkadaşınız İ-NA-NIL-MAZ güzel. Bilgisayara yüklediğiniz her kızdan daha güzel.


Seksi ve F1 Monaco pistinden daha çok kıvrımları var. Ama bir problem var: siz bir başbelası ile birliktesiniz, güzel bir başbelasıyla. Belki onun karaktersizliği, belki bitmeyen draması, değişen ruhsal durumları veya tavırları. Her ne ise, o tam bir baş belası. Peki niye birliktesiniz bu kadınla? Bütün arkadaşlarınızdan gelen uyarılara rağmen niye hala berabersiniz? Çünkü o hala çok güzel!

Haydi şimdi dürüst olalım. Bu kızdan yakın bir zamanda vazgeçmeyeceksiniz. Ama en azından onunla nasıl başa çıkacağınızı bilmelisiniz. Görüntü herşey demek değildir yine de şimdilik yeterli. Önceden düşünme ve iyi ipuçlarıyla, seksi başbelanızla keyif sürmek kolay.

İşte Askmen’in seksi başbelanızla ilişki rehberi:

Seks bombanızın ruhunu anlayın

İlk önce bu başbelasıyla çıkarken neyin içinde olduğunuzu bilin. Birkaç çeşit kadın, bu kategorinin içine girer ve neler getireceklerini bilmek; süprizleri elimine etmek demektir. Kişiliği olmayabilir, manken gibi olması sizi kızdırabilir. Sizi aile içi şiddetli kavgalara dahil edebilir, iş yeri tartışmalarına ve eski sevgili kavgalarına karıştırabilir. O muhteşem seksi kadınınız dengesiz olabilir, o an gülüyorken bir dakika sonra ağlayabilir. Tamamen cadaloz olup, sizi bozup kontrol etmeye çalışabilir.

Şimdi nelerle uğraşabileceğinizden haberiniz olduğunuza göre, yararlarını bilmeli ve neden onunla uğraştığınızı anlamalısınız. Seksi başbelasınızla beraber olmanın birkaç avantajı var. Seks, hayat deneyimi ve en önemlisi ego tatmini. Bunlar varken, başbelanızı bırakmak zor, ama aynı zamanda onunla kalmak da bu kadar zor olabilir. Bu kadını nasıl kontrol edebileceğinizi bilmek, kötü gecelerden kaytarmanız için anahtar.

Seksi başbelanızı neler çıldırtır öğrenin

Seksi başbelasıyla çıkmanın ilk adımı onun yollarını öğrenmek. Deli veya kontrol manyağı olsa bile, onunda yolu vardır. Belli durumlarda nasıl tepki verdiği ve davrandığı. Eski sevgilisinin favori şarkısını duyduğunda, iş yerinde ne olduğunu sorduğunuzda ağlıyorsa, bunları bilin ve tetikleyici şeyler söylemekten kaçının.

Seksi başbelanızla nasıl beraber olabileceğinize dair ipuçlarımızın devamı....

O güzel yararları kullanın

Güçlü noktalarını destekleyin. O seksi. Seks inanılmaz. Restaurantta en güzel masalarda yer bulabiliyor veya barlara sizi bedavaya sokabiliyor. Güçlü noktaları ne ise, bunları kullanın yoksa başınızdaki bela göz ardı edilemez hale gelebilir. Zamanınızı beraber geçirin ve ilişkinizi onun güçlü noktalarının üzerine kurun yoksa zamanınız onun ne kadar problem olduğu ve sizin bundan ne kadar sıkıldığınızla hızla geçer.

Doğru insanlarla takılın

Bir sonraki adım, grup içinde nasıl olduğunu belirleyin. Yanınızdaki şahane kız egonuzu tavana çıkarabilir ve size, arkadaşlarınız arasında bir üstünlük sağlayabilir ama bu güzel başbelası, kadın arkadaşlarınızın ve ailenizin yanında bu kadar hoş durmayabilir. Nasıl davranıp davranamadığını bilmek ve hangi grup arkadaşlarınızla daha iyi geçinebildiğini görmek ilişkinize daha uzun bir yaşam sunabilir.

Onu ne kadar dinliyorsunuz gerçekten?

Birbirinizle ne kadar iletişim kurmanız gerektiğini öğrenin. Eğer pireyi deve yapan bir kişiyse, o sürekli problemleriyle sürekli sizin beyninizi yiyeceğine. O tavana bakarken, sizin kariyeriniz hakkında şikayet ederken veya bağırıp çağırıken, maçı izleyebilir misiniz yoksa bütün ilgiyi ona mı vermelisiniz öğrenin. Belki bütün ilginizi ona vermeden hala onun muhteşem vücudundan yararlanabilirsiniz.

Kapıdan çıkıp gitmesine hazırlıklı olun

Seksi başbelaları mükemmel oldukları için kendilerini eşsiz sanarlar. Öfke nöbetleri sırasında, bütün o çığlıkların arasında sizi kapıdan çıkıp gitme ihtimalleriyle tehdit edebilirler. Ayrılmaya hazırlıklı olun ve bir daha sormadan gitmelerine izin verin. Güzellikleri kendi istediklerini almak için kullanılamaz, ne kadar güzel olurlarsa olsunlar. Ayaklarının yere basmasını istiyorsanız, çok tartışmadan gitmesine izin verin.

İyi, kötü ve ödül

Son olarak, avantajlarına odaklanalım. Belki şahane seks, belki gözünüzün gönlünüzün bayram etmesi – çok güzel çünkü – veya caddede o kolunuzda yürürken hissettikleriniz. Belki bu deneyimi yaşarken öğrendikleriniz sizin bu ilişkideki avantajınız. Ne mutlu ediyorsa sizi, ona odaklanın ve mümkün olduğunca keyfini çıkarın. Gerçek ilişkiler sadece dış görünüşe dayanmaz ve büyük ihtimalle bu seksi başbelasıyla olan ilişkiniz çok uzun sürmeyecek. Sadece eğlenin ve o başbelası olurken, şahane vücuduna ve suratına bakıp kendinize onun ne kadar seksi olduğunu hatırlatın.

askmen.mynet.com'dan alınmıştır..

Kadınların Ayak Şifresi!!

Kadınların Ayak Şifresi

Araştırmalara göre ayak durumları ve anlamları.

İngiliz psikolog Geoffrey Beattie’ye göre kadınların ne düşündüğünü anlamanın en kolay yolu ayaklarına bakmak. İşte araştırmalar ışığında ayak hareketleri ve anlamları:

1. Kadın ayaklarını erkeğe doğru uzatıyor.

Anlamı: Karşısındaki erkekten hoşlanıyor.

2. Kadın ayaklarını birbirine kenetlemiş veya bacaklarının altına almış bir şekilde oturuyor.

Anlamı: Karşısındaki erkekle ilgilenmiyor

3. Kadın ayaklarını hiç oynatmadan duruyor.

Anlamı: Yalan söylüyor

4. Önemli biriyle tanışan kadın ayaklarını hiç kıpırdatmadan duruyor.

Anlamı: Endişeli.

5. Kadın toplantının ortasında aniden ayaklarını oynatmaya başlıyor.

Anlamı: Kaygılanmaya başlıyor ve ayaklarını oynatarak olumsuz enerjiyi vücudundan atmaya çalışıyor.

askmen.mynet.com'dan alınmıştır..

Bir Kadın Sexten Neden Kaçar?

Bir Kadın Neden Seksten Kaçar?

Uzun bir ilişkiye sahip olmanın iyi yanlarından biri de düzenli bir seks hayatınızın olması. Özellikle erkekler için, bu bağlılık için çok önemli bir noktadır.

Bazı kadınlar erkek arkadaşlarından kaçmayı bir alışkanlık haline getirirler ve sadece çok özel durumlarda seks yaparlar. Erkeklere göre bu çok katı ve alışılmadık bir ceza gibi görülür. Tabiki bir kadının seks istememesiyle bilerek saklanması arasında fark vardır. Eğer bir kadın seksten kaçıyorsa bir mesaj vermeye çalışıyordur. Seksten kaçmasını sağlayabilecek birkaç neden ve sizin yapabilecekleriniz.

Kızgın olabilir

Büyük ihtimalle kadınların seksten kaçmalarının en büyük sebebidir. Eğer onu çok kızdıracak birşey yaptıysanız sizin en çok istediğiniz şeyi sizden uzak tutarak sizi cezalandırıyor olabilir. Eğer negatif duygular – kızgın, endişeli, stresli, bunalmış vb- besliyorsa bir kadının yapmak isteyeceği en son şeydir çarşafların altına girmek. Erkekler duygularını bir yana atıp işe koyulabilirken kadınların bunu yapması ve tahrik olması çok zordur. Kızgın, ateşli ve vahşi seks ile bir probleminiz olmayabilir ama o yatağa atlamadan önce meseleyi halletmek ister.

Çözümü ise, neye kızgın olduğunu bulun ve düzeltmeye çalışın. Bazen yanlış yaptığınızı kabullenmek bile onu sakinleştirmeye yetebilir. Diğer zamanlarda ise onunla uzun uzun duygularınızdan bahsedilen bir konuşma yapmanız gerekebilir.

Savunuyor olabilir

Eğer sizden güzel sevgiyi kaçırıyorsa, bu sizin üzerinizdeki gücünü ve ilişkiyi beyan etmek için olabilir. Eğer bir ilişkide kadınların kontrolü hiç kaybetmedikleri bir nokta varsa o da sekstir. Size yatakta kimin patron olduğunu göstermek için yapıyor olabilir yada hayatının başka bir bölümündeki zayıflığını dengelemeye çalışıyordur. Belki zalim bir patron, baskıcı bir yakın arkadaşı veya aşırı korumacı bir annesi vardır.

Eğer kendini savunmak için seksten kaçtığını hissediyorsanız, kapıları açmanın en kolay yolu onun seksi yeteneklerine ve maharetlerine iltifat etmektir. Bu yanlış gibi gözükebilir ama onun yataktaki yeteneklerini kabul ederseniz o da statüsünü ispatlamaya çalışmanın gereksiz olduğunu farkedebilir.

Sizinle oynuyor

Kadınların seksten kaçmasının bir başka nedeni ise sizden birşey almaya çalışmasıdır. İstediği şeye ulaşmanın başka bir yolunu bulamayınca siz kabul edene kadar bütün seks ayrıcalıklarınızı elinizden alabilir. Bu genellikle büyük birşeydir. Genellikle çöpü çıkarmadınız diye sizi sekssiz bırakmayacaktır.

Bundan kurtulmanın en kolay yolu ona istediğini vermektir. Eğer bu mümkün değilse onunla mantık çerçevesi içinde anlaşmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu da işe yaramazsa ona istediğine benzer birşey verebilirsiniz. Eğer bunu da yapamıyorsanız kendinize hizmet ederek sadece bekleyeceksiniz.

Sıkılmış olabilir

Eğlenmediği ve hoşuna gitmediği için seksten kaçıyor olabilir. Bazı kadınlar partnerleriyle seks hakkında konuşmaktan çekinirler, özellikle problem varsa. Böylece söylemek yerine sadece dükkanı kapatabilirler.

Daha çok nedenler için okumaya devam

Böyle bir seks yasağından kurtulmak için ona yeni şeyler önerebilirsiniz. Seks shop’a götürün ve ikiniz içinde eğlenceli bir oyuncak alın. İşleri nasıl kızıştırabileceğinize dair bir kitap alın. Eğer değişiklik yapmak istediğinize dair ilgi ve çaba gösterirseniz size tekrar açılabilir.

Yorgun olabilir

Belki seksten kaçmıyor ve sadece çok yorgundur. Belki siz ondan daha sık yapmak istiyor olabilirsiniz ama o size ayak uyduramıyor olabilir. Hayatı onu strese sokuyor ve çok meşgul tutuyor olabilir ve sizin kadar çok seksten zevk almasını kısıtlıyor olabilir.

Bu fikre geri dönmesi için onu rahatlatıcı birkaç hareketle şımartın. Köpüklü banyo hazırlayın veya ona masaj yapın. Eğer rahatlarsa kendini daha seksi hissedebilir. Veya bir geceliğine tamamen fedakar olabilir ve bütün zamanınızı onu mutlu ettirmekle geçirebilirsiniz, böylece o da bu iyiliğinizin karşılığını vermek için daha da heveslenebilir. Ayrıca sıklığını biraz düşürebilirisiniz. Her tahrik olduğunuzda ona gideceğinize arada bir işleri kendi elinize alın.

Aldatıyor olabilir

Sizi yataktan atmasının bir nedeni ise sizden başka biri ile yatağa girme fikri daha cazip geliyor olabilir. Eğer böyleyse sekssizlikten daha büyük problemleriniz var demektir. Sizi aldattığından şüpheleniyorsanız – seksten kaçmasından daha fazla sebepleriniz olmalı – şüphelerinizle ilgili onunla yüzleşin ve açıklamasını dinleyin. Aldattığını öğrenirseniz devam edip denemek isteyip istemediğinize siz karar vereceksiniz.

Oyunlar oynamak

Kadınlar seksten kaçabilir çünkü erkekler buna izin verir. Çoğu erkeğin sekssiz yaşayamayacağı bir gerçektir ve bunu elde etmek için ellerinden geleni yaparlar. Kız arkadaşınızla açıkça sohbet edebiliyorsanız, bu sorunları konuşarak aşabilirsiniz – bacaklarını kapama noktasına gelmeden.

askmen.mynet.com'dan alıntıdır..

YENİDEN MERHABA!!

Evet değerli ziyaretçilerim,yaklaşık 2 aylık bir aradan sonra yeniden sizlerle beraberim.Bu ara neden oldu diye sormyın,bende söyleyemem,çünkü bilmiyorum.Araya birsürü şey girdi ve böyle bişey oldu işte..Artık hiç ara vermemek dileğiyle hayata dair ne varsa paylaşmak için,erkeklere özel tüyolarla hep sizinle olmayı umuyorum.Umarım sizlerde beni bırakmassınız....